Rozë

“Këngtaret me t*nga që tregojnë Zo*un e kanë Zog të ‘ku*…”\ Agim Doci habit me deklaratën

Agim Doci që njihet si poet e tekstshkrues shqiptar dhe si mjeshter i madh i letrave shqipe, nuk i ka kursyer këngëtaret tona.

Ai tha me një media në Kosovë se këngëtaret tona po dalin me tanga dhe po rrehin zo*un se e kanë zo*- ”ku*ve”.

Ndiqeni minutën e 14:30 të emisionit.

MË TË LEXUARAT

To Top