Lajme

Si mundi? Shoferi përplas vajzën 2 vjeçe, e la mes rrugës për t’ shpëtuar pölicisë

Një shofer ka përpl asur me kamion një vajzë 2-vjeçare në Larisa të Greqisë. Pasi e ka përpl asur, shoferi ka tërhequr zvarrë dy vjeçaren dhe e ka bra ktisur në mes të rrugës, ndërsa vetë është larguar për t’i shpëtuar poli cisë.

Sot rreh orës 14:30 ( me orën greke) një kamion ka tërhequr zvarrë një fëmijë, e ka pla gosur dhe e ka lënë në rrugë, pa i dhënë asnjë ndihmë.

Vogëlushja u transportua fillimisht në Qendrën Shëndetësore të Farsalës dhe më pas në Spitalin e Përgjithshëm të Larisës. Ndërkohë pol icia është vënë në kërkim të shoferit.

MË TË LEXUARAT

To Top